Califòrnia – Spain Campus és una iniciativa conjunta dels Campus d’Excel·lència Internacional (CEI) VLC/CAMPUS i Andalucia-TECH amb la Universitat de Califòrnia a Berkeley. VLC/CAMPUS el promouen la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Andalucia-TECH està format per la Universitat de Sevilla i la Universitat de Màlaga. […]
" />

#CalSpainCampus Initiative blog by VLC/CAMPUS

Actualitat de la seu de la Universitat de València

#CalSpainCampus Initiative blog by VLC/CAMPUS - Actualitat de la seu de la Universitat de València

Contacte

Califòrnia – Spain Campus és una iniciativa conjunta dels Campus d’Excel·lència Internacional (CEI) VLC/CAMPUS i Andalucia-TECH amb la Universitat de Califòrnia a Berkeley.

VLC/CAMPUS el promouen la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Andalucia-TECH està format per la Universitat de Sevilla i la Universitat de Màlaga. Tots dos CEI compten amb àrees d’especialització i objectius afins.

Califòrnia – Spain Campus és la primera iniciativa espanyola de dues CEI als Estats Units. Els CEI promotors d’aquest projecte disposen de finançament del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya per a la posada en funcionament d’aquesta iniciativa, a banda dels recursos que puguin derivar-se de l’eventual participació dels importants socis industrials, capaços d’aportar recursos addicionals al projecte.

Contacte:

Web: http://californiaspaincampus.org/

En el CEI VLC/CAMPUS

Edificio Beatriu Civera
Sede California Spain – Campus Initiative
C/ Serpis, 29 – 5ª planta
46022 – Valencia
Tfno.: 96 3983472
cscuv@vlc-campus.com

En el CEI Andalucía-TECH

Pabellón de Brasil
C/ Paseo de las Delicias, s/n
41013 – Sevilla
Tfno.: 954 48 11 74
calspaincampus@andaluciatech.org